Blancpain Atletiek Air en Velocity Command Horloges Evaluatie

Pace Command

Blancpain Sports horloges betekenen echter een andere stilistische vertrek uit de basis lay-outs van Villeret, Leman en Le Brassus. Drie belangrijkste stammen, Fifty Fathoms, Air Command, en Velocity Command (sommige verkrijgbaar in extreem-trim en flyback chronograaf variaties) allereerste de regels van de moderne atletiek uurwerken aannemen, vervolgens volledig te transformeren in een ding onderscheidend alleen een aanzienlijke concluderen luxe bedrijf dit soort als de Zwitserse Blancpain kon ontwikkelen. De meest opvallende functie over Blancpain Sportactiviteiten is de impuls van elektrische energie en diepte afkomstig van de uurwerken. De exacte bron is in wezen een uitdaging om een ​​ingrediënt van mysterie lokaliseren is een persoon attribuut van de Atletiek assortiment, maar het blijkt dat een combinatie van testosteron toegediend ontwerp, in de armbanden en riemen, zo perfect als in de gevallen, met diepe zwart, darkish blauw of andere kleuren gematteerd vormen de kern van deze impuls.

Serious

De Velocity Command letterlijk druipt van de adrenaline: een diepe zwarte lay-out met schreeuwende geel of oranje cijfers en indexen die verdelen op de wijzerplaat en de bezel genereren een schokkende, ontwaken uitkomst. Zeker, kan de kleur van plan rekening te houden met de opmerkelijke lichamelijke zorg motor racers gaan door. Piercing bloed-roze palmen wijzen op het moment zoals naalden, de inrichting van een nieuwe (minder aantrekkelijk) trace bij noodgevallen. Het is echt de aandacht trekken, dat Blancpain blijven denken, zelfs in dit soort excessieve omstandigheden, de over-all style consistentie:. Bijbehorende gele en oranje draden belandde gebruik gemaakt van de bandjes naaien

Duurzaam

De Snelheid en Air Command omvatten een gevestigde sportieve activiteiten en motorische georiënteerde functies, zoals dat past bij horloges gedragen door chauffeurs en piloten. Anders dan de datum toont, en seconden uurs weergave, de twee andere een toerenteller en een draaibare ring (twee-weg). Lichamelijke kenmerken betrekken drinkwater weerstand onder de honderd en 300 meter, wijzerplaat ontworpen van zwart koolstofvezel en, zoals hiervoor beschreven, helder verlichte wijzers en indexen. Het zal duidelijk worden dat Blancpain zich als gevolg van de instructies die door de spier heen ontwerp en de vervaardiging van een horloge net zo stevig aan de binnenkant van.

Category: Horloges

Comments are closed.