Beste horloges onder $ 500 – 2011

Als u bent geabonneerd op mijn kanaal, kon je hebt ontdekt mijn verleden hubs die ik schreef over de grootste horloges onder de honderd en tweehonderd dollar. Deze hub gaat de derde hub, waar dit keer ga ik uitleggen wat ik heb gelegen om de beste horloges onder $ 500. Worden Dit is niet echt een ongelooflijk lage kosten prijs en ik ben er absoluut zeker van dat een ton van de mensen vandaag de dag rekening zou houden met horloges in dit prijskaartje variëren een heel klein beetje hoog geprijsd. Van de studie natuurlijk, ik als ik zeg onder vijfhonderd dollar ik echt iets net onder dit percentage betekenen. Als je misschien wel willen voor een genieten op deze prijs ben ik gegarandeerd dat je zou niet graag maak een overzicht en dat is de reden waarom je eventueel zijn gekomen om deze pagina – het verkrijgen van een aantal tips en beproevingen van andere individuen. Het is een heel stuk een stuk makkelijker om een ​​beslissing die een te kopen als er personen zijn dat u een aantal concepten kunnen informeren maken. Op deze manier kun je tegenkomen komen over een heleboel items die je zou uitgerust zijn om anders, als wat gaat het blik net na een paar maanden of jaren van het gebruik, als het niet zal breken in 1 jaar, en vele anderen.

Zoals je in de afbeelding kunt zien op de geschikte, de horloges die ik heb deze keer pakte misschien veel te voelen voor iedereen significant en dit is waarom ik zeg dat er nooit kan enige resolutie voor de meeste mensen. Ik vind dit een bijzonder en gelezen door een hoop reacties, dus er is een aanzienlijke hoeveelheid andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Het laadt 419 dollars en hoe goed past ons rate range
Specs:.

 • vijfhonderd meter water weerstand
 • chronograaf functies zestig seconde, 30 moment en 1/ten van een tweede zwarte sub-wijzerplaat
 • werken dag en dag uit te voeren
 • exacte Zwitsers quartz beweging
 • lichtgevende zwarte armen
 • koepel gevormd urenmarkeringen
 • diameter 50 cm, dikte 20 cm >

  Awesome
  Ik vind dit een bijzonder en gecentreerd op meningen van de consument is het een uitstekende keuze voor de dames die bereid zijn investeringen all-around $ 350 te maken in hun nieuwe horloges. Het kan zeker de meest effectieve horloges minder dan $ 500 voor meisjes die ik ben tegengekomen een tijdje geleden verschijnen. . Aan de andere kant is dit vaak vrij uniek en ik heb niet gezien dat de meeste van de horloges die er zijn dat is de reden waarom, kan je altijd krijgen wat ding superieur Test enkele van de specs:

 • witte rubberen band
 • vergrote datum
 • honderd m h2o resistent
 • Roestvrij stalen ronde kast
 • chronograaf functie (meerdere uren, minuten, seconden)
 • lichtgevend skelet vingers

  Voor mij lijkt het uiterst geavanceerde en de gunstige evaluaties ik op ongeveer het gewoon valideren dat het een zeer goed assortiment zou kunnen zijn.

  Category: luxe horloges

 • Comments are closed.