Begeleiding voor 5.eleven Tactical Watches

Vind de elektronische tijd functies door op de ‘Select’ knop om door middel van het bedienen displays te bladeren. De ‘Kies uit’ knop grenst aan de ‘vier’ teken. De plaatselijke tijd, 2 tijdzone, alarm, chronograaf en Timer zal worden getoond op zowat elke push.

Druk ‘opgericht’ om de ‘Target Resultaat’ scherm Horus Vision Ballistics Calculator scherm vertonen. Duw vervolgens ‘Zoeken’ om door de velden te scrollen dit soort als ‘Array,’ Wind Velocity ‘,’ Wind Course ‘en ga zo maar door. Gebruik de extra-en min-knoppen om variabelen. transformeren

Verander de analoge bedienen time omgeving door het losdraaien van de kroon tegen de klok in. Wanneer het totaal uit, zet de kroon op de analoge palmen wijzigen. Vervolgens rijdt u de kroon terug in volledig en schroef het terug te draaien. Het uitzicht zal niet waterbestendig, behalve de kroon is volledig zitten.

met de ring timer minuten afhangen wanneer zij duiken. Draai de ring met de hand tegen de klok in naar links, en lijn de paarse streep met de minutenwijzer 5.11 ‘s. Onderzoek-off het bereik van de notulen die op de ring als het moment wijzer beweegt om u te voorzien van verstreken tijd.

Category: Horloges

Comments are closed.