Baume-Mercier Riviera Men s / Females Automatisch / Quartz horloges Overzicht

Baume Mercier Riviera

Als Hampton en Classima recapituleren de verworvenheden en de tradities van het verleden, Riviera horloges lijken in de richting van de nabije toekomst, de presentatie van een avant-garde gedurfde stijl en design die gemeenschappelijk mallen breekt en dat werd nu een moderne vintage. Riviera vormt een greep assortiment dat dames en heren ‘uurwerken ideaal beschikt voor officiële, opgedirkt, en buiten opties de twaalf zijdige ring bleek een enorm flexibel element dat kan fungeren als een decoratieve tentoonstelling gedeelte op de een persoon hand, en als aanvullende sport utility op de andere. Hoekige structuur werd populair in de jaren zeventig van de 20 e eeuw, toen Audemars Piguet introduceerde hun legendarische achthoekige Royal Oak (achteraf te vertakken in Royal Oak Offshore) Baume & ampMercier uitgevonden hun bezit editie van het beginsel, te kiezen voor een zachtere structuur onmiddellijk immers de extra hoeken die je hebt, hoe dichter je bij de ideale cirkel. diversiteit van de collectie verandert in speciaal duidelijk op een dichterbij lijken op de middelen gebruikt om de horloges te construeren: roestvrij staal soorten de belangrijkste, rondom die PVD-coating, geel en karmozijn goud, titanium, diamant, gevulkaniseerd rubber en zeildoek bandjes mengsel.

Heren

Riviera herenhorloges optreden in L, XL en XXL maten (38, veertig, en 43 mm in diameter respectievelijk), en, met een beroep op de design en stijl, kan worden ingedeeld als atletiek of chic uurwerken. De laatste meestal om een ​​analoge dubbele tijd complicatie, en vaak wagen een vrij gespannen, zelfs extreme structuur beide even in zwart en witte wijzerplaat producten. Het vorige type zal normaal gesproken voorzien van een stevige rubberen band die naadloos overgaat in de omstandigheid, waardoor een eigenaardige futuristische gezichtsverlies dat lijkt retro onderdelen te verbergen. In dit artikel chronograaf is de meest voorkomende functie Baume & ampMercier leveren een vreemd breed assortiment in subdial corporation (Riviera Diver, Riviera Magnum), het verdelen van de hen volgens talrijke, nogal verschillende regelingen sommige markers blijven omlijst door metalen inleg.

Aanvullende specs nemen saffier kristal, drinkwater weerstand tot tweehonderd meter, en Superluminova.

Vrouwen

Vrouwtjes Riviera afziet complicatie geheel, en outfits meeste horloges met kwarts bewegingen. Assortiment in de metingen (XS 22 mm, S 28 mm en L 38 mm) en visuals uiteraard speelt een veel voornamere positie in deze divisie van het assortiment. Decoratie bestaat uit goud afgewisseld met metalen typische two-tone modellen diamanten, en ont-moeder-van-parel. wijzerplaten display mogelijk indexen of Romeinse cijfers, aangevuld met een guilloche dat deze lijn zijn bezit leent uitzonderlijke karakter: verklaard door Baume & ampMercier als Phi wandtapijt het verspreidt een tapijt van model logos geschikt in het midden van de gezichten van de horloges ‘

.

Category: Horloges

Comments are closed.