Baume Mercier Hampton Classic Mannetjes s en dames Automated / Quartz horloges Evaluatie

Baume & ampMercier Hampton

De smaakvolle, agentschap esthetiek van Baume & ampMercier Hampton gemeenschappelijke assortiment volledig uitdrukt visie van een hedendaagse en wereldwijd bewust uurwerken onderneming van het merk. Er is blijkbaar een ding kosmopolitische over deze lijn: het is schoon, onmiddellijk initiatieven architectuur een gemeenschappelijk beroep dat de over-all conventionele lichaam aanvult. Sommige zelfs kunnen kijken naar deze hoge kwaliteit van openheid als het aanbieden van Baume & ampMercier een winst over dergelijke Zwitserse substantiële-afwerking namen als Vacheron Constantin en Blancpain, voor de gelegenheid Hampton is het merk de belangrijkste collectie:. Omvat verder Milleis en Sq. divisies, en levert horloges voor zowel mannen en meisjes. De grote verscheidenheid van het assortiment, in onderdelen zo goed als in de bewegingen (geautomatiseerd, kwarts, chronograaf) leent deze markt veerkracht die extreem krachtig zal blijken in deze zeer drukke industrie. Een sterke roestvrije metalen scenario met de natuurlijke manier te breiden lugs vormt de basis voor alle Hampton horloges de hoekige slice bij de finish van elke lug sluipt in een contact van de oosterse, waardoor Vietnamese hoeden erg. Diamonds, leer-based riemen en stalen & ampgold armbanden geheel uit het lichaam texturally en visueel

Heren

Mannen uurwerken bevatten zelfopwindend en Zwitsers quartz bewegingen:. het onderscheid tussen de twee wordt meestal vervaardigd door duidelijk beeld van de vingers van automatische horloges met een blauwe (Breguet aangemoedigd) kleur. Moeilijkheden omvatten zaken als chronograaf, reserve elektriciteit, datum, en jaarlijkse kalender. Quartz onderdelen hebben de neiging om het scherm een ​​zachtere, veel meer casual gezicht gebied (wit, silverized wijzerplaten) tonen, hoewel hun mechanische neven level omhoog de zichtbare diepte. Hampton Classic kan een schaarse eigenschap waarin leer bogen band en stalen armbanden tarief even mooi in omstandigheden van karakter en design harmonie. Elke variatie biedt een ding duidelijk naar de check out leer-based aangetrokken in de richting van formele / gebruikelijke plek onder sommige anderen, staal is veel meer trend terdege bewust. wijzerplaten weergegeven scherm de twee Arabische en Romeinse cijfers, vaak het reserveren van de 00:00 situatie voor het merk Baume & ampMercier Phi.

Vrouwen

Horloges voor aanzienlijk meer richten op sieraden verfraaiing, routinematig waarin diamanten, moeder-of- parel, en geel goud (een vitale toevoeging die een warme zomermaanden tintje geeft aan de two-tone varianten). Ref. 87XX collectie insluiten de wijzerplaat binnenkant van de armband strip, waardoor het hele stuk een perfect symmetrisch sieraden product (zelfs in roestvrij metaal en geen diamanten indeling) wanneer de timer moet zijn wezenlijke doel met de band te delen. even heren ‘en dames’ Hampton weergave onmiskenbare gelijkenissen met Ebel Brasilia een lijkt stevig gebouwd omstandigheid en uitgebreid lugs, drukknoppen distributie aan de zijkant van het uitzicht, en de basis armband kader. Omgekeerd is de locatie van edele metalen en edelstenen presenteert een merkwaardige positie van variatie met betrekking tot de twee merknamen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.