Baume & ampMercier Classima, Executives Automated / quartz horloges Assessment

Classima

Classima Executives Baume en Mercier verder weg van de stijl en chic accenten van Ilea, Diamant, en Hampton Common / Milleis richting pure horloges en uurwerken. Classima horloges vertonen een minimalistische structuur gebruikelijke van traditioneel ontwikkelde ingewikkelde verzamelingen (analoog aan Longines Pak, Audemars Piguet Jules Audemars, Breguet Classique, Patek Philippe complicaties, en vele anderen) zijn orthodoxe blik logenstraft de uitbundige assortiment van problemen huidige binnenkant van de acties.

Niettemin, zoals in een van de Zwitserse luxe model, de structuur speelt een cruciaal aspect, en Baume & ampMercier geïnjecteerd Classima met een unieke en slimme draai die essentie van het bedrijf bevestigt. De contouren van de Griekse letter Phi, die het logo van het merk vormt, kunnen worden getraceerd op de omstandigheden en de lugs: het lichaam van de blik op in botsing herhaalt het teken te zien op de 0:00 teken van veel van de uurwerken. Voortvloeien is een effectieve verenigende visuele impact. In zekere zin is de titel Classima inmiddels zinspeelt op het karakter van deze selectie de aanbeveling beren zelf uit in de ruimste zin, zoals deze horloges aanhoudend belichamen de begrippen vintage uurwerken en structuur.

acties en Moeilijkheden

Dat omvat horloges met beide even quartz en automatische kalibers, Classima Executives mijdt zuiverheid voor haar hebben wil. Het is echt de geautomatiseerde stukken, zelfs zo, dat de meest fascinatie voor liefhebbers van mechanische acties vormen:. Kwesties nemen GMT, energiereserve, datum, kalender, chronograaf, maan fase indicator, en analoge twin tijd In Daarnaast is in sommige producten Baume & ampMercier verdwijnen van een deel van de wijzerplaat geopend, zodat een binnen horloge van de lopende stukken (een soort van een semi-opengewerkte lay-out). William Baume assortiment geldt nog meer (of weer in de tijd), waarin handmatige wond bewegingen en een tourbillon deze lijn kan worden gezien als een belangrijke-close tak van Classima.

Watches Design en materialen van elke omvang vertrouwen op een grote ronde staat, en komen in staal, of geel of rood goud. Op basis van de problemen, kan net wijzerplaat zijn heel geraffineerd, maar in geen geval overvol. Hampton Typische gerelateerd, automatische uurwerken voeren in het algemeen een paar blued-blad gevormde handen, hoewel kwarts timers kiezen voor normale afgezwakt types. Toch even leer-based riemen en stalen armbanden kijken in het assortiment, we zijn waarschijnlijk aan te nemen dat de voormalige, extra soepele materialen zijn in overeenstemming groter visueel met de over-all esthetiek van deze selectie. Een zeldzame atletiek pikzwart chronograaf gevulkaniseerd rubber band, 200 meter drinkwater weerstand kon worden gewezen op een nieuwe cursus Classima zal gebruiken. Voor nu, is de sportieve activiteiten en duiken groep gedomineerd door Riviera horloges.

Category: luxe horloges

Comments are closed.