Batterij Vs. Self-Winding Horloges

De zelfopwindend genieten is in gebruik sinds ongeveer 1931, terwijl de batterij-aangedreven horloge begon massale output rond 1970.

De batterij-aangedreven horloge heeft meerdere gaan delen en wordt aangedreven door een batterij die energie zendt elektronische weg aan de armen verschuiven op de wijzerplaat.

Zelf opwindend horloges maken gebruik van een rotor of lichaamsgewicht dat beweegt met de beweging van de pols te houden van de mechanische beweging continu gewikkeld om de beweging uit te voeren.

De digitale batterij-run genieten zelden verliest of wint tijd en is veel nauwkeuriger dan de self-kronkelende mechanische uitzicht.

Hoewel de self-winding genieten van een werkdag kan verliezen of bereiken maximaal acht seconden, maar op geen enkele wijze te worden geliquideerd als gedragen elke dag. Het heeft geen batterij te schakelen.

-batterij leeg blik op presenteert perfecte tijd in de loop van de levensduur, maar eist de batterij vervangen elke 3 een lange tijd. De self-wikkeling model kan denkbaar werken een leven lang zonder ooit een deel vervangen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.