Automatische Vs. Handwound Horloges

massa-geproduceerde handboek wind zakhorloges hebben bestaan ​​aangezien het midden van de 19e eeuw. Het polshorloge verscheen in de vroege twintigste eeuw. De geautomatiseerde verscheen rond 1931, maar werd niet gebruikt op een uitgebreide schaal tot uiteindelijk de jaren veertig. De hedendaagse visie wordt zowel aangedreven door een automatisch mechanisch uurwerk of een accu-aangedreven quartz uurwerk. De kwarts genieten is elektronisch en verlangens geen kronkelende, in overeenstemming met Timeszone.com.

Het automatische horloge wordt gerund door de voortdurende beweging van de pols van de drager. De beweging bestaat uit een 50%-maanschijf dat draait bij elke beweging van de arm om de blik op de wond te houden. Het is niet veel nauwkeuriger dan een handboek wind kijken. En net als de gids wind editie, de geautomatiseerde is een stuk minder nauwkeurig dan de kwarts uitchecken. Een fantastische beheren van geautomatiseerde of begeleiden wind genieten kan elimineren of te verwerven tot 8 seconden een werkdag. De kwarts observeren nauwelijks winst of verliest tijd. Bij quartz horloges op de markt gegooid in de jaren zeventig, de automatische zowat opgehouden te bestaan, maar creëerde een opmerkelijke comeback in de jaren 1990 als de gewilde mechanische uitchecken.

Mass-geschapen handopwindbaar zak en-pols gedragen uurwerken diende de markt voor bijna honderdvijftig vele jaren vóór de komst van de quartz checken. In tegenstelling tot de geautomatiseerde, is op geen enkele wijze hersteld van de kopers ‘conversie naar kwarts. Paar handmatige wind mechanische horloges worden ontworpen in de eenentwintigste eeuw, maar er is een grote huidige markt voor klassieke handboek wind horloges. Gids wind horloges zijn een stuk minder de voorkeur dan andere automaten te wijten aan het feit dat ze moeten worden gewikkeld elke dag. De opwindhorloges wordt ook gezien als archaïsch en arbeid intens in tegenstelling tot de geautomatiseerde en kwarts tegenstanders.

Automatics zijn eenvoudiger tot behandeling voor als gedragen elke dag. Een elke dag gedragen automatisch zal moeten geen wikkelen of onderscheidend belang. Als een geautomatiseerde wordt elke dag niet versleten, dan kan worden gewikkeld als een gids kijken of geplaatst op een geautomatiseerde winder apparatuur die pols beweging simuleert de geautomatiseerde wond houden. De handopwindbaar genieten verlangens van dag tot dag het bewustzijn op te heffen. Maar veel van de dragers liefde enige gids wind horloges simpelweg omdat ze meestal klassieke horloges met een erfenis, voorzien van interessante wijzerplaten en laat de operator om te interageren met het. Vintage genieten eigenaren meestal te behandelen en het erfgoed van hun horloges te analyseren hoeveel de exacte manier als klassieke auto of vrachtwagen verzamelaars behandeling voor hun verouderde voertuigen

De aantrekkingskracht van mechanische horloges is in het oog van de toeschouwer. Eigenaars beseffen dat het vereist aanzienlijk veel expertise en zorgvuldige afwerking aan de ontwikkeling van een geautomatiseerd en handboek wind uitchecken dan een quartz variatie. Automaten zijn veel meer beschikbaar simpelweg omdat ze toch worden geproduceerd. Handboek winden zijn net zo nauwkeurig, maar hebben een uitstekende stamboom die sommige huiseigenaren ontdekken lust

Category: vrouw horloges

Comments are closed.