Audemars Piguet s Luxe Horloges – Tijdwaarneming op zijn best

Gelanceerd door Jules Louis Audemars en Edward Auguste Piguet.in 1875, Audemars Piguet blijft een bijzonder van de meest vooraanstaande Zwitserse luxe horloges bedrijven gevonden in de Vallee de Joux, samen met de wil van Blancpain en Jaeger-LeCoultre.

Iedere Audemars Piquet uurwerk is een geweldig exemplaar van authenticiteit en fijnheid in zijn stijl zo mooi als de elementen gebruikt van waaruit elk bestanddeel van het uurwerk is vervaardigd, waarin een contact van klasse grafische de drager, met name om de gemakkelijke handeling van het onderzoek van de tijd.

Audemars Piguet Geniet Assortiment

Audemars Piguet heeft een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit horloges, combineert aspecten van esthetiek en techniciteit, die is onderverdeeld in zes categorieën structuur :. Royal Oak, Royal Oak Offshore, Millenary, Jules Audemars, Edward Piguet en Common

Royal Oak

The Royal Oak ontwerp wordt bepaald door zijn unieke achthoekige rand, of bezel, gemarkeerd bij elke top met 8 zeshoekige schroeven, die tevens in het bezit van een h2o resistent pakking eronder. De wijzerplaat is voorzien van een handelsmerk gerasterde ‘Grande Tapisserie ‘motief. De fabrikant werd bewezen in 1972, door de ramp Quartz in de jaren zeventig en begin jaren tachtig, waarbij de verplaatsing van mechanische horloges in het voordeel van getuige van hun kwarts tegenhanger, als gevolg gevaar te brengen het geheel van de horloge veld Zwitserse. Ontwikkeld door de Zwitserse genieten ontwerper Gerald Genta, de allereerste Royal Oak, gemaakt gebruik te maken van roestvrij metaal, was bij de eerste beschouwd als onmogelijk hoog geprijsd, blijven gelabeld met een hogere waarde dan Audemars Piguet De andere lijnen van gekoesterde metaal-gebaseerde meestal luxe horloges. Critici nam zelfs verergering van de stijl en het ontwerp van de Royal Oak, maar vroeg of laat het zich ontwikkeld tot een persoon van de hoogtepunten van de onderneming in haar vorige van de horloge, alleen het herdefiniëren van de kunst. The Royal Oak was genoemd naar de boom, die in Boscobel Wood stond, dat koning Karel II van Engeland zich achter in een poging om de Roundheads ontwijken op zijn nederlaag in de strijd van Worcester in 1651. De naam van de lay-out kan worden gezien als er geen geschikte meer dan het moet zijn door het hebben van kennis te nemen van de waarheid dat de ring van het horloge doet denken aan de toestand van de patrijspoort van een schip, en het punt dat acht slagschepen zijn vernoemd naar de Royal Oak boom in het Engels Battle Navy.

Royal Oak Offshore

De Royal Oak Offshore is een variant van de Royal Oak, dit soort die eerder van de Grande Tapisserie-concept, de wijzerplaat wordt gekenmerkt door de Mega Tapisserie, dat uit grotere verhoogde vierkanten gehele oppervlak. Grote-tech leveringen zijn werkzaam in de productie van factoren van Royal Oak Offshore horloges, een voorbeeld van gesmeed carbon, een gespecificeerde materialen levering in het onderwerp van de luchtvaart. Niet alleen is carbon lichtgewicht gegoten, zei product is ook zeer veerkrachtig. Check out elementen kunnen worden vervaardigd uit koolstofvezels dichtbevolkte geliquideerd binnen slechts bepaalde schimmels voorafgaand aan blijven onderworpen aan grote spanning en temperatuur. The Royal Oak Offshore ‘Alinghi Crew’ was de 1e op elk moment Audemars Piguet met een gesmeed carbon geval, opgericht in doorzettingsvermogen om alliantie de horloge firma met Workforce Alinghi, markering op exact hetzelfde moment een veelbelovend jaar (2007) voor de jacht bemanning, de plaats bleek uit de 32e America’s Cup in juli derde over Emiraten Crew New Zeeland met 5-2. In lijn met het thema van de levering van het horloge, de titanium weer van scenario het horloge is versierd met een hulp zinspelend op de matrozen van de bezorgde jacht syndicaat, rondom welke de voorwaarden ‘Royal Oak Offshore Alinghi Personeel Beperkte Edition’ kunnen worden opgemerkt. Niet te wijzen op een paar andere thema-relevante gegevens, met name de vorm van de vingers op de twee 20 minuten en 6 uur tellers van het horloge, en de regatta 10 minuten countdown timer. Niet alleen heeft vaste koolstof vertegenwoordigt een vrijval uit de ontwikkeling van de tewerkstelling van edele metalen in de productie van luxe horloges, een cast carbon genieten situatie zoals gedragen door de Royal Oak Offshore ver van overeenstemming is met de norm indruk van een hand op maat te observeren, met zijn niet zo delicate onvolkomenheden die het een biedt tot op zekere hoogte zijn vuil die kan mogelijk aantrekkingskracht alleen tot een bepaalde demografische van check out verzamelaars. Net als de plaatsen op het menselijk lichaam van een luipaard, geen bestanddeel gevormd uit vaste koolstof is steeds gelijk qua uiterlijk, waardoor het een persoon van de een veel meer intrigerend middelen om te werken op kan maken.

Millenary

De Millenary kunnen worden onderscheiden door zijn ovale vorm, die werd geïnspireerd door het Colosseum van Rome. De onconventionele vorm gaf een breder doek waarop een gezonde het horloge verschillende functies, en een enkele andere intrigerende eigenschap die u direct kunt vinden in de meeste Millenary types is de grootte van de uren en minuten van het horloge markers ontwikkelen omgekeerd evenredig met zowat elke andere over het ovaal van de check-out, die bijdraagt ​​aan de perceptie van diepte alleen mogelijk door zich op het hart van het Colosseum op zichzelf, of op zoek naar beneden de spiraalvormige trap van een toren van boven grond. Acrophobics zou slim zijn om af te zien van mikt op de laatste, ondanks dat.

Jules Audemars

Een selectie vernoemd naar een van de oprichters van de prestigieuze uurwerken corporatie, de Jules Audemars producten waren een bevestiging van eenvoud, elk een aantrekken van een karakteristiek gemakkelijk cirkel omstandigheid. Ze zijn ook aanzienlijk dun, een eigenschap waarvan de grenzen in de machthebbers zijn klaar om te duwen. Als voorbeeld worden de Jules Audemars Meer-Thin stijlen rendered slechts six.7 millimeter dik, als waardoor de groep mogelijkheden beheersbaar binnenkant van het genieten. Aan de andere kant, de Grande Complication product bevat een extravagante 650 stuks in haar ontwerpresolutie, opknoping een evenwicht van kwaliteiten tussen de Jules Audemars horloges. Afgezien van zijn ronde bezel

, de Jules Audemars product echo’s van de Royal Oak plaatsing van de 6 schroeven aan de achterkant weer van het scenario als een subtiele resultaat voor het classicisme.

Edward Piguet

Binnenkort ook vernoemd naar een van de oprichters van de Audemars Piguet luxe observeren model, het Edward Piguet product identificeerbaar is door een oppervlakkige gebogen rechthoekige scenario geflankeerd door twee gadroons aan de twee kanten, een Siamese opeenvolging van bolle rondingen, zo goed als de grote lettertype van de cijfers markering precieze aantal uren op de ontmoeting van het genieten . Een bijzonder geval van deze laatste functie Edward Piguet Monograph, dat een poging om gezond betekent de tijdwaarneming gradatie naar de grenzen van een rechthoekige behandelen, in plaats van een klassieke ronde een bepaalde of relatief, regelen de indexen in een cirkel binnen enkel de rechthoekige scenario.

Basic

Audemars Piguet levert weer de eerder met de Classic lijn van cirkel-en kussenvormige horloges, een afspiegeling is van het begin van uurwerken, die zakhorloges omvat, geïntroduceerd in een verblijf in de Valle de Joux. Het gemeenschappelijk stijlen gebruiken bredere bezels, elke ronde en-kussen gevormd. Terwijl de kussenvormige model kan worden gezien met een korrel structuur wordt een zoolspijker motief gewerkt op de ring zo perfect als de wijzerplaat van de cirkelvormige andere, die beide zijn bekleed met minuut piramides.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.