Atomic horloges-Groter dan Rolex?

Wat is een Atomic Pols Check out?

Atomic horloges, extra nauwkeurig bekend als radio beheerd horloges, zijn de meest exacte horloges in de wereld. Er wordt benaderd dat een atomaire acht zal werpen aanzienlijk minder dan 1 volgende, meer dan de opleiding van 3 miljoen jaren. Door het verkrijgen van een radiosignaal dat bestaat uit de tijd en dag code uit een van de atoomklokken die de tijd van de wereld te houden, een atomaire horloge mechanisch kalibreert zichzelf op de juiste tijd. Zij zichzelf aanpassen voor Daylight Behoud Time, schrikkeljaren, en zelfs springen seconden.

Hoe Atomic Horloges Operate

Deze horloges bestaan ​​uit radio-ontvangers die zijn afgestemd op een precieze frequentie. De frequentie verschilt, afhankelijk van waar u woont. Als je in de VS woont, bijvoorbeeld, de radiozender die de tijdcode frequentie WWVB. Dit is een radiozender gewijd aan de tijdcode van de atoomklok in Fort Collins, Colorado. Als u investeert in een atomaire pols controleren, is het enige probleem dat u nodig heeft om te doen gevestigde uw tijdzone. Deze eenvoudige methode bestaat normaal gesproken uit scrollen door middel van een menu op te halen uit de plaats waar u woont. Zodra je hebt bereikt dat, zal de weergave onmiddellijk een aantal perioden een werkdag te werken. Deze updates gewoonlijk gebeuren ‘s avonds laat vooral omdat er aanzienlijk aanzienlijk minder radiostoring op dit moment. Het kan heel goed ook van vitaal belang zijn om te vertrekken uw observeren in de nabijheid van een venster om de ontvangst te verbeteren. Een tijd, dag en datum update duurt over het algemeen meestal ongeveer 5 tot 7 minuten. Het is cruciaal dat je niet beweegt de check-out, of stak een willekeurige toets tijdens het verkrijgen van.

Items om te weten voordat het kopen van een Atomic Wrist Let

Zolang je binnen een straal van 2000 mijl van de zender waarop uw check-out is afgestemd, je moet echt gemeenschappelijke updates op te halen. Dit heeft betrekking op zowat alle van de VS, met uitzondering van Alaska en Hawaii. Als u reist buitenkant van deze straal, zal uw atomaire zicht blijven op te voeren als (en met precisie gelijk aan) een quartz kijken. Als je weer binnen van verschillen, zal het updaten van de standaard exemplaren. Er zijn een paar andere aspecten die goed kunnen leiden potentiële uw atomaire horloge om het bord te krijgen. U kunt moeite hebben als je in een auto of vrachtwagen, in of rondom hoge eigenschappen, of in een bergachtige omgeving. De meeste producenten hebben goed voor deze, door de invoering van een ‘handboek verkrijgen’-functie. Met deze functie kunt u handmatig activeren van de ontvanger wanneer u in een extra geschikt gebied.

Waarom je nodig hebt Een bijzonder

Ok, dus je waarschijnlijk niet helemaal nodig te hebben een single. Maar als je winkelen voor iemand die geniet van horloges (en er zijn een heleboel van ons die doen), moet dit echt leidt je lijst. Een observeren liefhebber misschien overwegen een zeker stadium van trots in het besef dat er geen blik op correcter dan die van hen. Ze zijn verkrijgbaar in de elektronische, chronograaf, of een combinatie van beide. Er zijn sport ontwerpen, ontspannen en bedrijf versies. De meeste zijn H2O bestand tegen een graad of een ander. Ze kunnen worden gelokaliseerd voor prijsklassen vanaf alle rond de 30 dollar, en gaande tot ver in de honderden, afhankelijk van het ontwerp en de stijl en eigenschappen die je wilt. Ongeacht hoe klein of hoe wezenlijk je verbruikt, ze allemaal precies dezelfde ongeëvenaarde hoeveelheid van nauwkeurigheid te ondersteunen.

Wie maakt ze?

Er zijn een selectie van bedrijven die atomaire horloges, maar Casio lijkt de Amerikaanse markt te domineren. Hun Wave Ceptor lijn van atomaire horloges loopt het gamma op het gebied van stijlen en assortiment in het tarief van rond de veertig dollar, tot ongeveer 3 honderd. Voor taaiheid, Casio G-Shock horloges zijn lastig als nagels. Ik heb de neiging om te slaan uit de afgenomen sluiten van de snelheid selectie, maar elk van mijn Wave Ceptors geabsorbeerd hebben een goede deal van misbruik, met geen enkel teken van nood.

Vrij Heb een Rolex?

Je kan de schaal uit 1000’s van dollars op een Rolex (als mijn echtgenoot is het lezen van dit, ik ben gedeeltelijk aan de Submariner), maar zelfs dat aloude identificeren kan niet veel beter vasthouden tijd dan mijn veertig dollar atomaire pols te observeren. Deze zeer kleine gizmo’s zijn duidelijk de weg te gaan, als je wilt weten hoe laat het is.

Category: luxe horloges

Comments are closed.