Atomic Horloges die Wijzigen om de Time Zone

Sommige gewone atomaire horloges zullen tijdzones mechanisch verbeteren wanneer in de Verenigde Staten. Het radiosignaal voor atomaire blik op-time behoud wordt uitgezonden van Boulder, Colorado en zo uitgebreid als het horloge binnen net de 2000-mijl straal dat de emitter adressen, het zal tijd, ongeacht de tijdzone behouden. Als je reis buiten de Verenigde Staten, zelfs zo, je moet de tijdzone handmatig te zetten.

Sommige fotovoltaïsche atomaire horloges, vaak voor hun milieuvriendelijke energiebron, zal tijdzones verbeteren onmiddellijk de hele de hele wereld. Casio eerste bracht de zonne-atomaire genieten voor de industrie, en Oceanus, Citizen en Seiko voordat lang heeft de ontwikkeling in 2009.

De Casio Pathfinder is een zonne-atomaire kijken. In 2010 is in de detailhandel in de buurt van $ 450 en is een genieten voor legitieme avonturiers. Het is erg moeilijk en bevat een kompas, thermometer, barometer en hoogtemeter, zelfs al is waterbestendig tot een honderd en tien meter. Het past ook voor de aarde tijdzones en geeft de tijd in zowel analoge als digitale formaten.

Deze Seiko fotovoltaïsche atomaire horloge stelt ook voor de wereld tijdzones. Het is een stijlvolle jurk uitzicht dat u weer terug te zetten rond de $ 1000, vanaf 2010. Het genieten is waterbestendig tot een honderd en tien meter en zijn foto-voltaïsche batterij gaat tot zes maanden indien volledig gefactureerd.

Deze fotovoltaïsche gedreven planeet tijdzone horloge is ergens over de actiegerichte Casio en Seiko kostuum genieten. Ideaal voor dag jurk in en meer, check this out drinkt waterbestendig tot 218 meter. Hij is te koop voor all-around $ 599 voor roestvrij staal, en $ 795 voor een titanium editie. Gepromoot als een blik op voor piloten, de rekenliniaal bezel functie helpt met snel berekeningen voor items zoals vloer tempo, gasverbruik, array en de afgelegde afstand.

Category: Horloges

Comments are closed.