April Fools? Wintertijd storm horloges blijven uitkomst voor het in hoofdzaak van noordoosten

Nee, dit is niet een vreselijke grap April Fools ‘. Een late jaar winter storm of vroege periode voorjaar storm is op de weg voor aanzienlijk van het noordoosten als een plek van lagere spanning zal verwerven langs de kustlijn mid-Atlantische op donderdagavond en snel te versterken als het hoofd noordoosten samen de kustlijn naar vroege vrijdag. De mogelijke voor een ongelooflijk zware, gedrenkt accumuleren sneeuwval is veel waarschijnlijker hele aanzienlijk van de binnenkant noordoosten uitbreidt, en voor dat doel de winter storm horloges blijven worden in invloed en zijn zelfs uitgebreid in plaatsen.

Veel meer Foto’s 1 foto

In de Cash Locatie van Albany en de staat New York, een winter storm kijken nog steeds in uitkomst van de late donderdagavond de tijd door de late vrijdagavond. Volgens de Nationwide Temperatuur Ondersteuning in Albany, matige tot aanzienlijke sneeuwval waarschijnlijk is, met enkele mengen van natte sneeuw, ijzel en regen in het midden van de Hudson Valley, ten noordwesten van Connecticut, en delen van de Berkshires. Ophopingen van 6 tot tien centimeter sneeuw waarschijnlijk zijn over de locatie, met 8-16 centimeter in de grotere hoogtes. Neerslag zal de locatie Mogelijk overspoeld donderdagavond en blijken gewichtig te zijn op momenten in vrijdagochtend, die zouden kunnen zorgen voor een heel uitdagend vroege ochtend pendelen, en uiteindelijk afbouwen door laat in de werkdag vrijdag. gevaarlijk rijden stoornissen zijn mogelijk deze als verminderd zichtbaarheden en modderige en sneeuw beschermd wegen. Sneeuwval vergoedingen zullen bereiken en overtreffen 1-2 centimeter voor elk uur, voornamelijk in ieder banding functies te creëren. Geïsoleerde elektrische stroomuitval zijn ook haalbaar vanwege de zware sneeuwval vochtige en vallende takken. Voorjaar zal uiteindelijk verschijnen, gewoon niet aan de slag april.

Klik op op de knop ‘Abonneren’ eerder vermeld en voer uw e-mailadres om een ​​kosten- gratis te waarschuwen om uw inbox wanneer er een nieuw rapport wordt gepubliceerd door de Albany Temperatuur Examiner. Voldoen aan ons en wordt onze geliefde op Fb en Twitter. Ook aandacht een bezoek aan mijn blog voor relevante content: Cash Regio Nieuws & Temperatuur Hart .

Category: sporthorloges

Comments are closed.