Allerbeste Citizen Eco Push Horloges voor mannen Adult Minder dan $ honderd

Ik weet niet over u, maar ik heb deze vreselijke weinig gewoonte als het om horloges zal komen. Als de zeer kleine batterij leeg is, ik denk gewoon niet lijken te worden uitgerust om de tijd te krijgen of besteden het inkomen om gewoon neem het mee naar een juwelier voor een vervanging van de batterij, ik heb een paar heel grote horloges die net in mijn controle liggen uit kerkhof in afwachting van hun wedergeboorte. Ive bouwde een gezamenlijke inspanning en hard werken om deze lui acties van mij aan te passen, maar het mocht niet baten. Ik besloot Ik was geïntrigeerd in een fotovoltaïsche run horloge. Ik heb vrij veel van exploratie en last but not least opgelost de remedie was om een ​​Citizen Eco reizen kijk op te krijgen, om de behoefte te hebben voor vervanging van de batterij te omzeilen. Laat me je vertellen, ik hou echt van mijn check-out en dit was 1 van de beste aankopen Ive ontworpen! Ive gezien het feit dat afwezige op om ze te kopen voor vrienden en familie whove ook gekoesterd hunne.

Wat zijn Eco Drive horloges en hoe doen ze de baan?

De eco-push-technologieën is het brein jong van Citizen horloges. Im niet op weg naar hier in een uitgebreide wetenschap les krijgen, zodat Ziek geef u de snelle en zoete versie voor elk van de Citizen website.

De Citizen Eco genereren genieten is fotovoltaïsche aangedreven, dus tenzij er een volledige verduistering van de zon, je genieten moet altijd houden aangedreven. Ik woon in een vrij zonloze regio en naar mijn mening heeft op geen enkele wijze overgeslagen een verovering. Ive in geen geval had om dit te doen, maar het uitzicht kan minder dan een tl-lamp of zelfs een gewone gloeilamp in rekening gebracht.

Als je plotseling het verkrijgen van uw zelf gestrand in een geheel donkere grot, die u bekijkt s secundaire elektrische voeding, zal het ion batterij in schoppen en te blijven om de wacht te houden die voor periode van dertig dagen tot vele jaren, afhankelijk van het product dat u hebt. Basislijn, zal de oplaadbare lithium-ion batterij bijna zeker werken voor de rest van je bestaan, zelfs als je woont op een rijpe leeftijd achterhaald. De belangrijkste elektrische voedingsbron is de zonne-energie, dat is aa heel betrouwbare voedingsbron, zou je zeggen? Uw ion batterij is niet op weg naar worden het uitvoeren van een groot deel van het aanzetten van haar hebben, met andere woorden

Beste Mens Citizen Eco Genereer Gown Horloges

Finest jurk horloges Onder $ honderd

Citizen Men’s BM8240-03E Eco-Drive Zwart leer-based Geniet of Citizen Men’s BM8242-08E Eco-Push Gold-Tone Leder Bekijk < p> Deze twee horloges zijn de identieke, maar ze variëren in zinnen van stijl. Ik kocht deze blik op voor mijn partner kort na kreeg ik mijn 1e Citizen eco reizen kijken. Ik eigenlijk besteld zijn bij Macy’s en ik besteed manier veel te sterk financiert. Amazon kosten voor deze horloges zijn geweldig als in tegenstelling tot sectie winkels en de site van de burger zelf. In simpele feit, dit vergelijkbaar genieten is $ honderd en vijftig op de webpagina Citizen. Dit waarnemen heeft een uitstekende geweest, going strong voor vier een lange tijd en is bijna nooit het moment sloeg een nederlaag en blijven lijkt merknaam nieuwe. Het heeft een basis, mannelijke ontwerp dat gaat met bijna alles. Hij draagt ​​het dag-tot-dag, uit te voeren, in het weekend, enz. .. Het heeft een alligator patroon lederen band met gesp sluiting. De bezel is opgebouwd uit roestvrij metaal met een analoog beeldscherm. De kalender toont de werkdag en dag, en de blik op initiatieven van de Japanse-quartz. Het is waterdicht tot negenennegentig voet, of 30 M.

Very best Waarde Citizen Eco Push Casual / Sporty Kijk Onder $ 100

Citizen Men’s BM8180-03E Eco-Genereer Canvas Strap Geniet Mijn partner is een wandelaar en bergbeklimmer, dus hij was op jacht naar een sportief horloge om hem te vergezellen op zijn avonturen. Vanwege het feit dat hij houdt van zijn Citizen Eco reizen kostuum genieten dus een geweldige deal, besefte hij dat hij zou alleen maar denken aan een meer Citizen uitzicht. Deze unieke genieten in de vorm van de factuur volledig. Het heeft een roestvrije metalen omlijsting en kristal ontmoeting. Zelfs terwijl mijn partner moeilijk is op dit waarnemen, is er geen kras te identificeren op het kristal. De hand branden in de darkish met enorme uren en minuten markers. De kalender toont zowel de werkdag en de dag. De band heeft die koele leger zoeken en is een kaki / eco-vriendelijke kleur. Het is een canvas bandje bekleed met leer-based. Ze hebben nu een vrijwel identieke versie van dit waarnemen in zwart! Houd in gedachten, als je meestal niet zo goed te popelen op de band, kun je meestal ruilen met een unieke Citizen check out band. < br />

Category: sporthorloges

Comments are closed.