AANPASSEN HORLOGES Assessment …

Als fervent check out / uurwerk verzamelaar, ik aanbid toen ik een echt exclusieve check out. Ik ben vaak op zoek naar nieuwe en opvallende uurwerken. Toen ik werd benaderd met deze koopwaar, ik was extra dan blij om hen te geven het zo snel boven …

Extra Pics Perspective alle zeven foto

Ik kan misschien mijn hof zelf wanneer ik deze referentie, maar deze horloges zijn de modieuze dag ‘Swatch Observeer’ en ik zeg dat met vreugde! Im going om dit kort en zoet, dus net voordat ik in een aantal van de bijzonderheden van dit prachtige producten, ik zal dit zeggen … Als u een man of vrouw en je bent in de mode, of een verlangen naar nieuwe modieuze dingen, deze horloges zijn een behoefte te hebben 1, alles wat je hoeft te doen is het hoofd meer dan naar http: / / www.modifywatches.com om je ongelooflijk individueel Wijzigen Kijk op. Het idee rijden deze horloges is dat je kunt combineren-n-match alles van de verschillende gezichten van de enorme dope, levendige bands … zodat u met een virtueel onbeperkte waaier van keuzes en combo’s.

‘Modify Watches zijn enorm-dope, verwisselbare horloges. Je kunt mix-and-match gezichten en riemen te maken van de’ mod ‘dat u toelaat om uw verklaring af te leggen, ongeacht of (stil) of luid.’

Elke individuele standpunt dat ik individu heeft een ontwerp / seriële hoeveelheid. .. wat zou deze elke uniek maken? Mooi, voor een ieder ‘MOD’ kun je aannemen van er een echte titel voor het … zeker een identificeren, niet alleen comination van cijfers en letters. Dat is voor mij, is dit soort van een klein detail voor een bedrijf om te doen, maar het is echt de kleine zaken die karakter en een persoonlijk tintje te voegen aan elk bedrijf en het is echt product! En dat is voor mij geweldig, en onderhoudend! Je bent niet verkeerd met deze koopwaar kunnen gaan, ik ben al verslaafd aan het concept voeden van deze horloges, ik hou echt van het concept van het bezit van een horloge aan te passen elk klein ding ik zelf! Voor de prijs van deze horloges is er geen reden voor u om niet zelf een persoon … of 10! Dus nogmaals,, hoofd rond te http://www.modifywatches.com en ‘MAKE uw verklaring! ‘

Category: Horloges

Comments are closed.