Aanbevelingen voor Beaded Horloges

Layout een gerolde monster op je kralen mat hoewel het behoud van de meting van uw horloge in intellect. Ter illustratie, kunt u een tweepersoons-of eenzame band, die wordt aangesloten op elke Indeling enkele besluiten van uw observeren gezicht en gebruik een aantrekkelijke gesp voor uw afsluiting. U kunt ook besluiten om aantrekkelijke spacers, die kraal afscheiders zijn voegen.

Kies een rijgen materiaal, dit soort als een nylon bedekte roestvrije metalen kralen draad. Check out buitenrand attachment breedte uw mening gezicht. De blik op het gezicht van de buitenste rand is een aangesloten opening string uw materialen als gevolg van op elke individuele facet van het uitzicht ervaring. De breedte van het beslag zal bepalen welke vorm van rijgen materialen kunnen worden geregen.

Houding uw horloge op uw bureau te bedienen. Voor een dubbel-streng kralen uitzicht band, heb je twee kralen strengen op elk individueel aspect van uw horloge te confronteren. Verminder twee draden met je kniptang om de gewenste duur. Voor voorbeeld, als je snijdt twee achttien-inch draden, uw dubbele draad op elke zijde zal zijn 9 centimeter in duur.

Plaats een streng van kralen draad door de resterende beslag opening van de check-out velg en trek hem door middel van. Ga door trekken totdat je twee gelijke grootte strengen. Herhaal deze stap voor de goede kant. Je moet nu twee strengen op de geschikte aspect van uw observeren gezicht en twee strengen aan de linker kant van uw horloge deal met.

Rijg de kraal monster op elk individu streng. Duw de kralen in de richting van uw check out ontmoeting. Doorgaan op kralen tot aan je halverwege de positie van de draad streng bereiken.

Plaats de twee draadeinden van je band geschikt aspect door een spacer bar. Herhalen door het inbrengen van de draad eindigt van je band resterende aspect door middel van een extra afstandhouder. Hoewel deze fase is facultatief, zal de verbindingsstrip beide kralen strengen samen hechten. Blijf op kralen totdat uiteindelijk u toegang tot de afsluiting van uw draad.

Rijg de twee draden door een krimp buis. Steek de vergelijkbare twee draden via uw slotje. Re-draad de draden door de krimp buis na nogmaals, de vorming van een lus.

Trek de lus als gevolg van de krimpbuis totdat de draad is beperkt en levert de krimpbuis op de gesp. Klem de krimptang rondom de buis om de draden, die de draden vast te zetten. krimp

Category: sporthorloges

Comments are closed.