6 Uitstekende Zwitserse en Japanse Men s Luxe Horloges voor de Revenue 2013-2014

Als een ander persoon die is geweest in het verkopen van producten business ik specifiek weten hoe effectief een uitstekend observeren werkt als een gemoedelijk stuk niet alleen aan uw kopers, maar ook voor uw collega’s zo effectief. Hoewel ik doe beschikken over tal van top rated tier luxe horloges kunt u worden geschokt om te weten dat de meeste van mijn favorieten zijn in de onderstaande $ 1000 klasse. Hier zijn mijn opvattingen over een aantal nieuwe en zeer goed als vintage horloges voor de aanslag van 2013 op weg naar 2014.

Japanse Vs. Zwitsers automatisch Motion

U kunt misschien wel eens gehoord van een individu dat de Zwitserse beweging is over het algemeen veel beter dan Japanse beweging, maar de precieze reageren op is niet bijna zo knippen en drogen. Het kan belangrijk zijn om op te merken dat met verschillende horloges en acht bedrijven die er unieke niveaus van beweging in even Japanse en Zwitserse horloges. Er zijn aanzienlijke concluderen horloges met beide even kwarts en mechanische beweging. Hoewel de meest gunstige zal uw collectible antieke mechanische genieten er zijn zeker meer recente quartz horloges die zijn net zo duur als nieuwe horloges met mechanische beweging.

Mijn zes Preferred Men’s Luxe Horloges voor de fondsen in 2013 < / h2>

drie fantastische Japanse en Zwitserse Heren Horloges onder $ 500

Citizen Heren Blue Angels Skyhawk AT Mijn geliefde duik checken voor al meer dan $ 500 is de Citizen Blue Angels Skyhawk. Met Japanse eco kwartskristal beweging en radiografisch bestuurbare precisie is het echt allebei van die correct en zonder batterijen. Ik wil ook dat het water weerstand van maximaal tweehonderd meter gaat boven de honderd en twintig meter recreatieve duikers gaan. Er is een roestvrij stalen editie van dit horloge dat is een kleine een stuk minder hoog geprijsde niettemin, op slechts four.16 gram de titanium, naar mijn indruk, is het veel meer ontspannen zicht rondom. U kunt zeker wilt uitgeven voor het als ik identificeerde de metalen editie op six.74 gram gewoon een beetje veel te omslachtig. Dat steeds gezegd als u liever de kilo’s, dan kunt u zelf ongeveer $ honderd door te gaan met de metalen model. Bulova Men’s 96B175 Precisionist Nog een geweldig Japans quartz uurwerk genieten is de Bulova Men’s Precisionist. De omstandigheid is 46 millimeter in diameter en lijkt superieur op mijn ronde zeven inch pols aan de andere kant, het zou kunnen niet blik goed op sferische polsen onder dat. Flat polsen helemaal rond six.five centimeter of groter moet goed als correct zijn. Movado Museum horloge Als je op zoek bent naar iets dat een beetje extra speciaal en hedendaagse, neem dan rekening met deze Museum horloge van Movado. Met zijn minimalistische structuur en kalfslederen riem dit waarnemen wordt waargenomen vrijwel elke keer als ik naar buiten ga. Ik zou rekening houden met het een duik te genieten met zijn 30 meter drinkwater weerstand, maar het is winterhard meer dan genoeg om in te kleden in het dagelijks gebruik en is geweldig voor mijn ontspannen manier van leven. Het is uitstekend geschikt voor zowat elke vlakke pols dimensie meer dan zes centimeter en sferische bij six.five inch of groter.

De 3 allerbeste Luxe Heren Horloges Minder dan $ 1.000 voor de Dollars

TAG Heuer Components een Grande Van alle horloges ik heb dit de 1 die trekt de overweging. Tag Heuer is een hoogwaardig Zwitsers controleren maker en hun Formula one product is de perfecte aanvulling op een atletiek jas en auto. Dit helpt maken het ideaal voor niet alleen het dagelijks gebruik, maar ook officiële gelegenheden als perfect. Het is betaalbaar voor een Tag Heuer genieten, maar nog steeds een van mijn favorieten . Het kan een vrij belangrijke blik op met een 44mm diameter geval dus het werkt met de meeste mid tot grote polsen. Ik verwierf mijne voor over $ 800 afgelopen 12 maanden, maar u kunt het vinden op de verkoop voor alle-ongeveer $ zevenhonderd. Functies omvatten dingen zoals een one/10th van een 2e scherm, saffier kristal deal met, veiligheid vergrendeling, en lichtgevende armen en markers.

Een Superior Luxe Heren Observeer voor sportieve activiteiten liefhebbers > Victorinox Swiss Military Dive Leer het overwegen of ik niet gewoon bellen deze factor mijn klopper, niet alleen vanwege zijn lijkt te zijn, maar door aan het feit van het misbruik duurt meestal geen kwaad. Het kan best zijn voor sportieve activiteiten liefhebbers en is h2o bestand tot vijfhonderd meter. Het is echt ook super eenvoudig te lezen door middel van onderwater met zijn lichtgevende palmen en uur markers. Niet verwaarlozing deze visie te wijten aan het feit van de rubberen band. Dit is een dikke band die een pak slaag neemt en zal het onderzoek des tijds doorstaan. Dit is een geweldig horloge voor wat u betaalt. Hamilton Men’s Chronograph H77616533 Enjoy Hoewel dit waarnemen is misschien wel net iets meer dan $ 1, 000, Ik voelde dat ik moest nemen, omdat van het echt superieure all round waard. Het lijkt opmerkelijk in zowat elke situatie en maakt gebruik van Zwitserse automatische chronograaf uurwerk (Valjoux 7750) ontdekt in horloges veel periodes zijn prijs. De dikke kalfsleer band is veerkrachtig en de synthetische venster saffier zal het behouden willen geweldig voor onbepaalde tijd. Bij een advertentie kunt u ervan uitgaan drastisch veel meer uit te geven voor deze visie. Het is echt over de meest betaalbare je kan ontdekken op $ 1, 000 en ik kan niet suggereren dat het enige veel meer tegen die koers tag. Je krijgt een compliment te krijgen elke keer dat u op het hebben.

Category: Horloges

Comments are closed.