6 Funky Horloges

De hele wereld is het veranderen snel en de pols-observeren markt is niet resterende achterblijft. (Ik ben er absoluut zeker dat je kunt een woordspeling daar ergens te vinden!). In deze moderne, digitale, leeftijd hebben twee belangrijke onderdelen van het uitzicht bedrijf gemotiveerd:

 1. Vanwege aanzienlijke vooruitgang in technologische innovatie is het een stuk gemakkelijker en goedkoper dan ooit om substantiële hoge kwaliteit horloges te produceren tegen lagere kosten en hen milieu-enorm. De wijdverspreide niveau van populariteit en betere prestaties van mobiele telefoons is afgenomen de eis van een polshorloge. Mannen en vrouwen controleren hun mobiele telefoons, zodat over het algemeen dat ze niet vaak niet bewust van de specifieke tijd.

  Aan de andere kant, heeft dit niet verminderd de populariteit van de pols-kijken, het heeft motieven net veranderd koper voor aantrekken hen. Horloges zijn nu, extra dan ooit, een fantastische manier van het bouwen van een vogue bewering. Functionaliteit, hoewel voortdurend essentieel, is minder van een voorrang, model en stijl worden steeds belangrijker. Ondanks het feit dat de gemeenschappelijke ontwerpen van horloges nog steeds de voorkeur veel makers hebben te veranderen koper eisen gereageerd door resterende veel avontuurlijker in hun patronen. Sommigen omarmen het digitale tijdperk door de integratie van nieuwe technologieën dit soort als USB en wi-fi, sommigen zo sterk afgeweken van de conventionele kijk op stijl als waarschijnlijk is en sommige zijn zelfs het genereren van horloges gebouwd van houten! Hieronder zullen we praten over in detail een aantal van deze funky horloges.

  JCDC Lego horloge

  Dit kan misschien uitzien als een ongelooflijk simpel genieten, maar zo perfect als het vertellen van de tijd dat dit JCDC product heeft ook een datum functionaliteit en laat de drager om een ​​aangepaste scrollen begrip vertonen. Zijn echt funky, vooral als u of toegepast worden in lego. Alle JCDC horloges hebben de neiging ook funky te zijn

  WeWood Picket controleren out

  Ontworpen van esdoornhout, check this out is aspect van de WeWood Alpha Assortiment. Het is een unisex uitzicht dat is eco-vriendelijk, volledig bruikbaar en vervaardigd naar de vorige. WeeWood horloges ongetwijfeld te maken van een bewering en je kunt geen wil om ze te krijgen op de luchthaven te vinden. < p>

  Timex Expedition Bekijk

  Met eigenschappen die een kompas, hoogtemeter en thermometer, dit observeren bevatten is ideaal voor het verkennen van soort. Een van de reclame gegevens is de aanzienlijke LCD display, dat alle feiten die je nodig hebt op zo snel functioneert. Het kan misschien bedoeld voor gebruik en niet geschikt voor elke dag op, maar het is vrij funky.

  Ice Enjoy

  Ice Watches zijn ongelooflijk trendy met de industrie jonger op het moment, met hun nette en levendige modellen is het eenvoudig om te zien waarom. Ook worden ze heel redelijk geprijsd en ik weet dat sommige mannen en vrouwen die de identieke weergave hebt gekocht in een veel meer dan een persoon kleuring om te gaan met verschillende outfits. Als u graag een dichterbij zoeken heb ik betrokken bij de bodem van dit artikel een backlink naar een specifieke beoordeling van een ijs kijken.

  Timex Retro Electronic Check out < / h2>

  Als je, zoals ik, je ging naar de universiteit in de jaren ’90 zal je zeker uitzoeken deze klassieke digitale blik op van Timex. Ik houd in gedachten steeds jaloers op de andere jongeren die dit ervaren ultra geweldig genieten met zijn stopwatch, alarm-en avondlicht. De aanpasbare stalen band is niet een eigenschap ik probeer te onthouden, maar het is absoluut niet vaak een bepaalde deze tijden. Ondanks het feit dat er veel meer hedendaagse horloges bevatten vaak dingen zoals diverse extra functies dit ene specifieke is het toch interessant, het is een beeld van de periode en nu gaan we in 2014 het gaat door middel van een nieuwe golf van reputatie. Ik denk dat dit is uit mensen van mijn technologie die een identieke nostalgisch gevoel te krijgen, of het kan gewoon zijn omdat de jaren ’90 zijn nu geweldig helemaal opnieuw, net zoals de jaren ’80 had een tijdje geleden geweest.

  OClock Horloges

  OClock horloges hebben een zeer simplistische stijl en design. Voor mij lijken ze als iets uit een cartoon of eventueel een sci-fi film met hun minimalisme en opruimen scherm. Een enkele individuen horloges u eventueel aanbidden of verachten, maar zeker valt onder de ‘funky’ classificatie. Met deze spiegel model kunt u ook kijken op je make-up, zonder dat een persoon over je weten. < / p>

  Category: vrouw horloges

Comments are closed.