5 Horloges voor Operating top rated

Grootste aanbod operationele horloges kritiek, vergelijking en elk klein ding dat je nodig hebt om te weten over de aanschaf van een ideaal horloge voor joggen. We werken horloges kunnen verdelen in GPS horloges en niet GPS-horloges. GPS-horloges hebben groeien tot aanzienlijk meer kosten-effectief in beperkte periode en beschikbaar voor bijna iedereen. Nu uitzicht is noodzakelijk voor elke authentieke loper en ook voor beginners die nuttig te helpen bij het verkrijgen van fysieke paraatheid van de blik op kan krijgen. De belangrijkste vraag is of het een aankoop GPS-horloge of niet GPS-horloge. Ik wil graag GPS kijken sinds waarde grote verschil is niet zo belangrijk. Met GPS observeren kan je dit bestand en houden een oogje op lengte, verbrande calorieën en snelheid. Hartonderzoek is ook cruciaal omdat het helpt u om uw onderwijs aan te passen aan de pedagogische aanpak. Het bereiken van de fysieke paraatheid is om te zetten in een veel eenvoudiger passende werk-engineering. Uitzicht is absoluut de meest kritische aspect van de jogging technologische innovatie. Als je niet weet welke te kijken om te beslissen over de meest effectieve tactiek is te kijken naar de bestseller horloges op de markt. Ze zijn niet best leveren zonder dat er een verklaring. Vaak bestseller horloges hebben slechts een detail gemeen en dat is superieure topkwaliteit verhouding geven. Vlak nadat u een checklist van bestseller horloges die u kiest gewoon degene die u past eisen. Zowat elk individu uniek check out design en stijl en functies wil. Dus welke zijn de best verkochte horloges in het jaar 2013?

Polar FT4 (Non-GPS)

Polar FT4 is de grote jogging horloge voor beginners. Haar gekocht modieuze lay-out en komt in roze, oranje, brons en zilver kleur. Observeren is comfortabel voor het aantrekken als het is voorzien van hart-fee band, die is vervaardigd van stof niet van plastic. Kijk zelf beslist uw hart bedrag beperken en zal u helpen te leren veilig en veilig en bekwaam. De hartslag kan worden bewezen door beats voor elk moment of deel van het grootste hart vergoeding. U kunt ook veranderen hart hoeveelheid alarmen, die helpt u voor te bereiden op de gewenste hart lading zone. Coronaire hartslagband is gecodeerd, zodat er geen interferentie van andere horloges zal zijn. Observeren kan helpen bespaart u tot 10 trainingen. Polar FT4 ondersteunt ook basic view functies die de neiging heeft om het juist voor elke dag gebruik maken Voordelen:.

 • Layout < li> Op de plaats rust
 • Materiaal hart vergoeding riem
 • Hues

  Minpunten:

  • Geen informatie overdracht
  • Geen GPS

   Nike SportWatch GPS aangedreven door TomTom

   Nike SportsWatch is gemaakt door Nike en TomTom. Check out is trendy stijl en design verkregen en het is superieur zoeken. Maar is het ook zeer geschikt voor joggen? Laat zien wat het levert. Nike SportsWatch heeft gekocht gemaakt-in GPS van het bedrijf TomTom en kan uw tijd en de lengte te evalueren. Kijk naar ondersteunt informatie-overdracht door middel van een USB-poort en is geschikt met Nike +-database. U kunt hart hoeveelheid evalueren met het, maar je zal moeten investeren in een Polar hartslagband, dat is extra financiële verplichtingen. Voet sensor is geïntegreerd en het kan helpen om de lengte te evalueren wanneer de GPS beveiliging is slecht. Batterij is oplaadbaar door middel van de USB-poort. De belangrijkste functies van dit horloge zijn gemiddeld tempo, calorieën, instant tempo, stopwatch, afstand, geschiedenis, ronden, intervallen en te bedienen herinneringen. U zal ongetwijfeld niet over het hoofd uw volgende geplande scholing mee Execs:.

  • Moeiteloos
  • Cozy gebruiken < / li>
  • Batterij

   Nadelen:

  • Slechte GPS
  • Alleen eenvoudige functies < / li>

   Polar FT7 (Non-GPS)

   Polar FT7 levert meer functies dan Polar FT4 en is ook juist voor ervaren lopers. Horloge ontwerp is vrijwel exact zo van Polar FT4 maar heeft weinig functies veel meer. Vanwege veel meer functies tarief een beetje groter. Mooi is het echt de moeite waard om extra inkomsten voor mensen mogelijkheden gevaar als u plannen een aantal echt serieuze beheren. Polar FT7 zal u helpen ontdekken evenwicht tussen ontspanning en scholing en vertonen u impact van uw onderwijs. Verbranden van extra vet of versterking van de gezondheid en fitness. De belangrijkste beloning van Polar FT7 in vergelijking met Polar FT4 in dat FT7 ondersteunt kennisoverdracht. Dit betekent dat u uw trainingen kunt toevoegen aan de laptop en hebben verlengd-periode coaching overzichten. U kunt polarpesonaltrainer.com functies zoals leeranalyse, scholing belasting, coaching programma’s etc. Het bespaart ook negenennegentig coaching on the kijken zodat je niet hoeft om trainingen uit het zicht zo vaak uploaden naar personal computer. Andere mogelijkheden zijn gerelateerd aan Polar FT4 functies. Ik geloof dat het echt de moeite waard risico een weinig veel meer geld en een horloge met deze verdere kenmerken Execs:.

  • Kosten < / li>
  • Consumenten Verheugd
  • Colours

   Negatief:

  • Geen GPS

   Garmin Forerunner 10

   Garmin FR10 is de minst dure GPS Uitchecken vanaf Garmins. Het is echt eenvoudig uitchecken, klein, compact en licht van gewicht. Iemand zou overwegen is het ideaal alleen voor onervaren personen, maar de functies zal zelfs ervaren lopers verrukken. Het zal duidelijk je tijd, tempo, lengte, energie en andere functies elke GPS horloge zou moeten vertonen. Ook info transmissie is haalbaar en wenselijk met Garmin Connect is. U sluit het oog op de laptop via de USB-poort. Met Digital Pacer kunt u uw huidige jogging tempo te vergelijken om uw doel te lopen tempo en het behoudt van uw trainingen opgeslagen. Het belangrijkste probleem is de afwezigheid van het hart vergoeding functies. Verscheidene zijn ongelukkig om de reden dat van die Voordelen:.

  • Betaalbare
  • Ongecompliceerd te gebruiken
  • Virtual Pacer

   Nadelen:

  • Geen coronaire hartslag doel < p />

   Garmin Fore Runner 210

   Garmin FR 210 is een expert waarnemen met geconstrueerde GPS. Het uitzicht heeft een hogere cursus type en het is echt gezellig om te dragen. Het presenteert u het bijhouden van uw lengte, opleiding, snelheid en verbrande energie. In vergelijking met Garmin FR10 de belangrijkste beloning is coronaire hartslag horloge. U kunt de hartslag zones ingesteld te kunnen onderwijzen. Het is ook uitgerust met draadloze ANT + items zoals foot pod en andere producten. Het vinden van satellieten is snel en gemeten afstand nauwkeurig. Het ondersteunt ook interval scholing. De batterij is oplaadbaar zodat je geen problemen met de batterij te vervangen. Garmin FR 210 is geschikt met Garmin Connect, waarmee u uw fysieke oefeningen uploaden Execs:.

  • Ongecompliceerd te gebruiken
  • Overgewicht
  • Luister waarderen bijhouden

   Nadelen:

  • Awful USB connector

   Category: vrouw horloges

 • Comments are closed.