5 Best G-Shock horloges: Herziene

Een 12 maanden in het verleden om de dag, ik bleek een hub die geschetst, in mijn oogpunt, de 5 grootste G-Shocks op de markt. Want dan heb ik een vergroting van de aantrekkingskracht van de fabrikant gezien, een enkele is op geen enkele manier uit een G-Shock in de straten van Londen dit is het bewijs van de massa (en onvoorziene) verkeer naar mijn hub. Ik denk dat het bedrijf wil een facelift als nieuwe horloges niet worden verantwoord, en zijn zelfs beter dan de voorafgaande!

Vintage

Deze nieuwe reeks XL gemeenschappelijke horloges zijn zelfs beter dan de laatste, met een hele reeks van nieuwe aanvullende functies, die anti-magnetisch samenstelling en een totaal voorgeprogrammeerde kalender behoren tot uiteindelijk het einde van de eeuw geloof me je wilt het don tot dan! Het komt in een waaier van kleuren die ‘geïnspireerd door de sneaker mode’. De zaak zelf is enorm, 55mm x 52mm, dus het echt een trend. Hij is te koop met Casio voor $ 130, en je zal worstelen om een ​​afname prijs op het world-wide-web te vinden.

Traditioneel

genieten, dit jaar uitgebracht, is mijn eigen favoriet. Het ziet de twee grote en stijlvol en zou in vorm zowel korte broek en een t-shirt en nog veel meer officiële kleding. De kleur, olijf eco-vriendelijke, lijkt geweldig te zijn. Het is G Shock’s te beginnen met gewapende dienst-mode zonne-energie horloge. Het bevat een Tide en Maan Grafiek zo heel goed als 200m Drinkwater weerstand zo goed als een selectie van alarmen en compatibiliteit om hele wereld tijdzones. Het is echt verkoopprijs is slechts $ 120 en het kan worden gevestigd op ebay voor slechts vijfenvijftig!

Leer van G

Toch beschouwen dit genieten is in het toonaangevende 5! De Uitdagende Solar Yellow (GF8250-negen) bij $ 450 (geloof me naar de meest kostbare selecteer een persoon!) Die veel meer dan enige andere look kan doen in het merk, waaronder weergave van de tijd in een een bepaald van 31 tijdzones, het heeft maan data, 4 alarmen en een one/100 e volgende stopwatch terwijl echter verblijft 200m drinkwater bestendig en volledig schokbestendig! Het is echter zeer schaars op het net en dus schommelen drastisch. Op zich om een ​​minimum bedrag van betalen op zijn minst 200.

Master G

Zeer laatste kalenderjaar, beschreef ik deze collectie horloges en gezien het feit dat vervolgens is het uitgegroeid. De Master of G selectie bevat nu 11 verschillende horloges, in vier verschillende stijlen (kikvorsman, Riseman, Gulfman en Mudman). De een bijzonder ik heb uitgezocht is G9300er-vijf, dat zijn thermometer, digitaal kompas, en 200m h2o weerstand biedt, vormt onderdeel van de Mudman collectie. Het kan worden gekocht voor ongeveer 160-180 op een breed scala van internet websites.

Vintage

Ongewijzigd van hub dit vorig jaar toch blijft in mijn grote vijf. Deze genieten (DW6900FS-acht) is de meest economische besluiten van de G-Shock spectrum, maar de kosten niet kunt u ontmoedigen want het heeft toch veel attributen, waaronder 200m drinkwater weerstand, diverse alarmen en andere gadgets. Het is van mening Justin Bieber draagt ​​een aantal gebeurtenissen zo goed Eminem in verschillende films. Ongeacht, de superieure bijval op de polsen van verschillende popsterren kan worden verworven voor slechts $ 78 op amazon.com en 82 op zijn Britse tegenhanger nog wel betaalbaar, ze verschijnen meestal op ebay voor onder vijftig!

Category: sporthorloges

Comments are closed.