1950 Oris Horloges

Een uur en twintig minuten ten noordwesten van Zürich, Zwitserland in de Zwitserse Alpen horlogemakers Paul Cattin en Georges Christian begonnen hun bedrijf met 24 werklieden in 1904. Gepositioneerd in het pittoreske dorpje van H & oumllstein, de zakelijke metgezellen noemden hun bedrijf Oris net na een buurt rivierdal.

In 1906, Oris opende tien vestigingen, waarvan een assemblagefabriek in Holderbank omvatten. 5 enkele jaren later, het bedrijf in dienst en is gevestigd ongeveer 300 mensen van vandaag. Tegen 1925, Oris opende een elektrolytische fabriek, waardoor de oprichting van goedkoop, maar zeer goed-uitstekend horloges. Oris begonnen montage ongecompliceerd armband gespen hun zakhorloges, omvormen tot polshorloges. Toen de organisatie ging publiek in 1927, het oprichten metgezel Georges Christian overhandigd weg. 10 een aantal jaren later in Bienne, Oris opende een wijzerplaat productie-eenheid, en een jaar later begon de productie uitnemers, hoeven opmerkelijk deskundige gals te besteden aan dit delicate voeren het werk doen. In 1942, zijn messing motie factoren gehard om te garanderen dat horloges correct blijven. Een certificering van legitimiteit in 1944 werd verleend door de Zwitserse Werkplaats voor Belangrijke Metals Beheer, wijzend op de goede kwaliteit van het goud plating in Oris ‘horloges. Kort hoge top kwaliteit van de horloges ‘werd beschouwd all-over de hele wereld. Horloges met drinkwater weerstand blijken te zijn een gemeenschappelijk kenmerk leveren in 1949. Vanaf dit jaar verder, alle waterbestendige Oris horloges baarde een unieke zegelring. Waterdicht

Voorafgaand aan 1925, horlogemakers gebruikt juweel acties om de rotatie van de tandwielen in de check out garanderen. Niettemin, in ’25, Oris gestart met het voorzien zijn horloges met een hefboom van beweging als een alternatief. Door de integratie van pennen gemaakt van metaal in plaats van zware stenen zoals saffier, de horloges groeide uit tot minder kostbaar en veel veerkrachtiger geworden.

In het jaar 1938, Oris liet de aanwijzer kalender, het openbaren van de dagen van de periode van dertig dagen die de omtrek van de te genieten behandelen. aangegeven door een naald-soort kant en de seconden getoond op een kleine wijzerplaat op 6:00. Het produceren van horloges in de loop van de hele Tweede Wereldoorlog, Oris gemaakt buitenmaatse kronen geallieerde bommenwerper bemanningen toestaan ​​om horloges te synchroniseren met handschoenen aan op 30.000 ft 7 jaar later, een beweging bekend als 601 werd geïntroduceerd met geautomatiseerde kronkelende en elektrische gangreserve . Voor de duur van de jaren 1950, Oris gebruikt all-600 mensen, ongeveer 1 miljoen horloges en honderd, 000 wekkers per jaar.

De Oris 15 Lady’s View is een mechanisch waarnemen met handmatig opwinden. De roestvrije metalen behuizing berekend 22 millimeter (mm) zonder de kroon en 37mm van lug lug. Het heeft een tweede draaiknop voor het houden van acht seconden. De Oris 15 Men’s View is een mechanische check out met handmatig opwinden. Deze roestvrijstalen check-out was waterbestendig tot dertig meter / honderd meter. De acht gemeten 35mm in diameter, zoals de kroon. Dit observeren was 8mm dik met een uitbreidbaar stalen band. De Pointer Date Calendar View is een mechanische check out met gids kronkelende meten 28mm van facet naar aspect, zonder de kroon. Deze visie was 10mm dik met een diameter van 24mm kristal. Binnen het chroom check out scenario de zwarte wijzerplaat had Arabisch cijfer uur markers. Cirkelden rondom de buitenrand werden getallen die de dag. Een rode wijzerhand aangegeven dit. De volgende hand sub wijzerplaat werd geplaatst op zes: 00. Deze visie kwam met een normale bruine lederen band. De Vendue is een mechanische blik op met handmatig opwinden. Een oversized roestvrije metalen behuizing berekend rond de kroon op 37mm. De wijzerplaat is in zilver met goud markers en gouden vingers. Het heeft een eenzame sub-secondewijzer. Dit geniet kende een zuivere bruine leer-based band.

het ontwikkelen, creëren en produceren van Zwitserse horloges voor ongeveer een eeuw, Oris is een beeld van mechanisch vernuft. Tegenwoordig heeft ieder genieten heeft een doorzichtige zaak terug om u toe een zien van de mechanische bewegingen, een beeld van de ‘hogere-mech’ revolutie, zo mooi als een controle van de handgemaakte vakmanschap achter de verschillende karmozijn rotor handelsmerk. < / p>

Category: vrouw horloges

Comments are closed.